Bestuur

Welkom op de pagina over het bestuur van D.S.S.V. Tartaros.

(vlnr: Irene, Wessel, Gelieke, Thijs, Thomas)

Voorzitter: Gelieke Steeghs
Hoihoi! Ik ben Gelieke en dit jaar de voorzitter van Tartaros. Daarom zou ik me graag aan jullie voor willen stellen door middel van dit kleine stukje tekst.

Ik ben momenteel 21 jaar en doe dit jaar mijn pre-master International Land and Water Management. Daarnaast werk ik parttime en ben ik dus een halve burger. Afgelopen jaar heb ik een tussenjaar gehad, waarin ik zowel gebackpackt heb als gewerkt en eveneens vrijwilligerswerk heb gedaan. Naast mijn liefde voor reizen ben ik graag aan het sporten (survivalrun, duh), luister ik naar muziek en hou ik van lezen. Je zou me ook wel ‘ns kunnen spotten met een spiegelreflex in mijn handen, want als ik de tijd heb vind ik het best leuk om wat plaatjes te schieten. En verder ben ik a) de enige pescotariër van Tartaros en b) is groen mijn favoriete kleur (Tartarosgroen dan hè).

Als het oudste en uiteraard meest wijze bestuurslid denk ik dat de functie van voorzitter mij op het lijf geschreven staat. Als je het mij vraagt is Tartaros een hele toffe vereniging waar zowel sport als gezelligheid centraal staan, dus in mijn bestuursjaar ben ik van plan dit natuurlijk lekker te kunnen voor(t)zetten!

Secretaris: Thijs Havinga
Mijn naam is Thijs Havinga en ik ben momenteel de secretaris van Tartaros. Op het moment van schrijven ben ik twintig jaar oud en een tweedejaars Advanced Technology student. Toen ik begon met mijn studie hier werd ik ook lid van Tartaros, maar ik deed daarvoor al drie jaar aan survivalrun bij ASV Atletics in Nijverdal. Ik heb eerst een aantal recreatieve runs gedaan, daarna een jaar jeugd competitie (JSCA) en nu loop ik voor de tweede keer de competitie voor de korte survivalrun (KSR).

Naast survivalrun ga ik ook af en toe hardlopen, mountainbiken of hiken, als afwisseling voor het lange zitten door het studeren. Dat ik niet zo heel erg van stilzitten hou is misschien ook wel de reden dat ik nog nooit Harry Potter heb gezien, wat blijkbaar een schande is. Gelukkig kun je wel vaak muziek luisteren tegelijk met andere dingen, dus dat doe ik dan ook regelmatig.

Bij Tartaros is er naast survivalrun ook genoeg ruimte voor gezelligheid. Ik hoop op nog een sportief en gezellig jaar en ga natuurlijk proberen om daar zelf voor te zorgen!

Penningmeester: Wessel Klumperman
Heyy allemaal! Ik ben Wessel en ik ben de Penningmeester van Tartaros voor het komende jaar. Al sinds ik een jaar of acht ben, ben ik lid van de ASV Atletics, de survivalvereniging in Nijverdal. Eerst was ik alleen lid van het atletiek deel maar sinds ik twaalf ben doe ik ook actief aan survivalrun. Nu ik lid ben van Tartaros, heb ik een KSR licentie en loop ik graag zo veel mogelijk runs.

Als student Advanced Technology heb ik een brede interesse. Met mijn buitengewoon ontwikkelde kennis over – bijvoorbeeld bedrijfskunde -, was de rol penningmeester natuurlijk perfect voor mij.

Verder, wanneer ik niks te doen heb, speel ik graag op mijn super blitse Playstation 2 of gewoon Pokémon Go. Oh en ik probeer zo af en toe eens op mijn gitaar te spelen. Om af te sluiten, ik houd van eten.

Commissaris baan en materiaal: Thomas Dommerholt
Hoi, mijn naam is Thomas Dommerholt, ben 19 jaar oud en ben dit jaar de Commissaris Baan en Materiaal (lees CoBaMa) van het 10e de bestuur. Dit leek mij een leuke functie omdat ik naast het survivalrunnen zelf, ook de obstakels waar we in survivallen mooi vind. Ik vind het leuk om aan de constructies te bouwen en knopen.

Over constructies enzo gesproken, ik zit nu in mijn tweede jaar van mijn bachelor Werktuigbouwkunde. In mijn vrije tijd werktuigbouw ik lekker door, zo klus en sleutel ik graag. De laatste tijd ben ik vooral aan het knooien met mijn lasapparaat en fietsen.

Ook mountainbike ik wel eens, vooral thuis-thuis in Nijverdal. In Nijverdal ben ik ook een paar jaar geleden begonnen met survivalrunnen bij ASV Atletics, waar ik nu ook nog train. Ik heb een KSR (korte survivalrun) licentie en doe graag aan zoveel mogelijk survivalruns mee. Ik vind de trainingen en activiteiten bij Tartaros super leuk en gezellig en ga dit proberen zo te houden.

Commissaris interne betrekkingen: Irene Kuin
Heee iedereen!

Mijn naam is Irene, ik ben 21 jaar oud en ik vervul de functie van Interne Betrekkingen van alweer het 10e bestuur der D.S.S.V. Tartaros. Drie jaar geleden ben ik van het mooie Brabant verhuist naar het verre oosten om hier Technische Bedrijfskunde te studeren. Op het moment van schrijven (juni 2018) zit ik dan ook in het derde jaar van de bachelor en ik hoop deze zomer mijn bachelor te halen. Na de zomer wil ik dan beginnen aan de master Applied Mathematics.

Afgelopen twee jaar heb ik getennist, maar dit jaar vond ik het tijd voor wat nieuws en survivalrun trok mijn aandacht. Vooral de combinatie van conditie en kracht sprak me erg aan. Erg ervaren ben ik dus nog niet; ik heb nu nog maar 1 run gelopen, maar wat wás dat leuk! Buiten alle blauwe plekken en buiten het feit dat ik echt helemaal kapot was, vond ik het superleuk en zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoop dan ook het komend jaar veel meer toffe runs te gaan lopen.

Op een mooi bestuursjaar!

“Löp wal lös!”


9e bestuur (2017-2018)


(vlnr: Corinne, Elwin, Martijn, Arjen, Thiemo)

Naam functie
Martijn Eppink Voorzitter
Elwin Vree Secretaris
Arjen Welleweerd Penningmeester
Thiemo de Groof Baan- en materiaalcommissaris
Corinne van den Brink Commissaris interne betrekkingen

8e bestuur (2016-2017)

(vlnr: Anouck, Anna, Kas, Marije)

Naam functie
Kas Attevelt Voorzitter
Anna Kaal Secretaris
Marije Siemann Penningmeester
Anouck Wisselink Commissaris interne betrekkingen

7e bestuur (2015-2016)


(vlnr: Cisko, Bas, Arnaud, Eelkje, Jelle)

Naam functie
Arnaud Loman Voorzitter (07/05/2015 – 24/10/2015)
Bas Keet Secretaris
Eelkje Kooistra Penningmeester
Cisko Loos Baan- en materiaalcommissaris
Jelle Buitenhuis Commissaris interne betrekkingen (Tot 24/10/2015)
Jelle Buitenhuis Voorzitter (Vanaf 24/10/2015)

6e bestuur (2014-2015)

IMAG1024 edited
(vlnr: Diederik, Reinier, Manouk, Riemke)

Naam functie
Riemke Drent Voorzitter
Reinier Nielen Secretaris
Manouk ter Steege Penningmeester
Diederik van der Valk Baan- en materiaalcommissaris

5e bestuur (2013-2014)

Naam functie
Jasper van der Heijdt Voorzitter
Marjon Baas Secretaris
Manouk ter Steege Penningmeester

4e bestuur (2012-2013)

Naam functie
Jeroen van Beek Voorzitter
Marjon Baas Secretaris
Jasper van der Heijdt Penningmeester
Sebastian Schiller Baan- en materiaalcommissaris

3e bestuur (2011-2012)

3e bestuur

Naam functie
Jelle Dijkstra Voorzitter
Karel Drenth Secretaris
Matthijs Tijink Penningmeester
Jan Greuter Baan- en materiaalcommissaris

2e bestuur (2010-2011)

Naam functie
Ralph Voortman Voorzitter
Kjell Meershoek Secretaris vanaf februari
Michiel Raaijmakers Secretaris tot februari
Jeldrik Bakker Penningmeester
Wouter Beeks Baan- en materiaalcommissaris

1e bestuur (2009-2010)

Naam functie
Berend Bekker Voorzitter
Michiel Raaijmakers Secretaris
Jeldrik Bakker Penningmeester